Cégismertető | KORAX Gépgyár Kft.
HU
EN
RU
A KORAX Gépgyár Kft. széleskörű termékpalettáján számos korszerű, kifinomult technológiai berendezés szerepel, mely nagy segítség lehet különböző vágóhidak és húsfeldolgozó üzemek számára.
Ládamosó berendezés Lemezmegmunkálással készült tálcás konvejor Rozsdamentes, lézervágással készült szekrény
Ládamosó berendezés Tálcás konvejor Rozsdamentes, kulccsal zárható szekrény

Termékeink egyedi méretben is elkészíthetők.
A műszaki fejlesztés érdekében a változtatás jogát fenntartjuk!

Korax Gépgyár Kft. - lézervágás

A cégről röviden


Cégünk piacvezető az élelmiszeripari gépek gyártása - különösképpen a vágóhidak, húsfeldolgozó vállalkozások gépgyártása terén.

1986. évi alapításunk óta szerzett szakmai tapasztalataink felhasználásával, valamint a technológiai hátterünk által biztosított lehetőségek hatékony kihasználásával állunk az Önök rendelkezésére különböző gyártási és gyártástervezési szolgáltatásainkkal.

A gyártási feladatokat igény szerint kooperációs jelleggel is meg tudjuk oldani; akár a megrendelő által, akár általunk biztosított alapanyagból. Gyártóüzemünk rozsdamentes és szénacél alapanyagok feldolgozására is alkalmas.

Gyártási tervdokumentáció elkészítésére is felkészültek vagyunk.

Leginkább a szállítószalagok és szállítórendszerek, valamint a szennyvíz-technológiai berendezések, ládamosók és egyéb higiéniai berendezések gyártására specializálódtunk. Természetesen az ehhez kapcsolódó munkálatokat (lemezmegmunkálás, csőhajlítás, élhajlítás, lézervágás, plazmavágás) különálló szolgáltatásként is biztosítjuk.

Az évtizedek során cégcsoporttá fejlődött a vállalkozás.

A környezetbarát, megújuló energiaforrások előtérbe kerülése hozta életre napelemüzletágunkat. 2006-tól megkezdtük egyetlen magyarországi gyártóként, napelemek gyártását is. Napjainkra a Korax Solar Közép-Európa egyik legnagyobb napelem gyártójává nőtte ki magát.

Cégcsoportunk szívügyének tekinti itt Ráckevén, János Vitéz születési helyén a hazai lótenyésztés és lovassport fejlesztését, támogatását is: 1996-ban alapítottuk ménesünket, lovas klubunk pedig a városi sportegyesület keretében önálló szakosztályként végzi lovasoktatási tevékenységét, díjugratók, gyermekügyességi versenyzők felkészítését és versenyeztetését. Lótenyésztésünkkel első sorban az őshonos génmegőrzési program keretében igyekszünk a Kisbéri Félvér egykori huszárlófajtánkat a használatban megőrizni, versenyeztetésükön keresztül a megfelelő szelekcióval a minőségét javítani és első sorban a díjugratásra alkalmas tenyészegyedeket megtalálni és tenyésztésbe vonni. Versenyeztetett lovaink 2007 óta szerepelnek sikerrel többek között a hazai díjugrató tenyész-versenyeken és a Magyar Őshonos Lovak Kupájában. E mellett a gyerekek lovagoltatásához szükséges lovakat is magunk igyekszünk tenyészteni, hogy a sportpóni fajtában is találkozhasson a tenyésztés és a megszületett lovak okszerű és hasznos kipróbálása.

Vállalati filozófiánk alapját az a célkitűzés képezi, hogy komplex szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek a gépgyártás területén a lehető legmagasabb minőségben, mind a tervezés, gyártás, szerelés, mind pedig a szervizelés biztosításával.

Bemutatkozó.pdf

Cégismertető
KORAX kisfilmek
Lézervágó berendezés munka közben
Egy rövid videó a nálunk található nagypontosságú 3 KW teljesítményű fiber-lézervágó berendezésről munka közben. Légfüggöny elemek vágása lézerrel
Precíz, pontos és gyors! Ez jellemzi az új lézervágó technológiánkat és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint ez a videó! BMK Bogdanovics húsüzem - Богдановичский мясокомбинат
Díjak és minősítések

"A Régió Leginnovatívabb Fejlesztési Projektje" - 2004

"A Régió Legjobbja" díj 2004

ISO 140001:2004

"Magyar iparért" 2005

"Az év projektje 2006"

OHSAS 18001:2007

ISO 9001:2008

Budapest Bank Business Partner-díj 2010

Nyitva tartás

Üzem:
Hétfő - Péntek: 06:30 - 14:30

Vállalkozási iroda:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

Elérhetőség

2300, Ráckeve, Sillingi u. 30

Tel: +36/24 485 402
Központi e-mail cím: pbox@korax.hu

Közösség

Korax Gépgyár - lemezmegmunkálás, lézervágás
Minden jog fenntartva! © Korax - Napnet