Lézervágás | KORAX Gépgyár Kft.
HU
EN
RU


Lézervágás

A lézervágás az egyik legprecízebb és legtöbb lehetőséget kínáló technológia az anyagmegmunkálás, alakítás terén. A lézervágó berendezés rendkívüli pontossággal képes a megadott paramétereknek megfelelően kivágni a kívánt formát egy anyagból, vagy méretre vágni különböző vastagságú munkadarabokat.

A lézervágás minőségének egyik legmeghatározóbb tényezője a lézervágó gép teljesítménye, ami egyrészt a befoglalható munkadarab méret, másrészt az anyagvastagság, harmadrészt pedig a feldolgozási sebesség alapján határozható meg.

Mire alkalmazzuk mi a lézervágást?

Cégünknél a lézervágás, a lézervágó gép használata a fémipari megmunkálás egyik igen hatékony és sokoldalúan alkalmazható eszköze. Elsősorban az általunk gyártott berendezések rozsdamentes és szénacél alkotóelemeinek méretre vágásra, formavágására használjuk, de az ügyfeleink számára biztosított szolgáltatás keretében egyéb munkadarabok és anyagok precíz és gyors vágását is így végezzük igény esetén.

A lézervágó berendezés alkalmas különböző geometriájú lemez alkatrészek kivágására szénacél, rozsdamentes acél, savállóacél, horganyzott illetve alumínium alapanyagokból. A lézervágó asztalára a legnagyobb felhelyezhető lemez alapanyag 1500 mm x 3000 mm.

Alap esetben a lézervágási programot DXF fájlból készítjük, de igény szerint elkészítjük CAD rajzokból (Autocad, Solid EDGE stb.) vagy bizonyos esetekben akár kézi vázlatból is. Továbbá képesek vagyunk vázlatból korszerű gyártási dokumentációt készíteni, a műhelyrajztól kezdve egészen a szilárdtest lézervágott mintapéldányig.

A korszerű fiber-lézer technológia számtalan előnnyel rendelkezik, mely kimutatható a minőség és a költséghatékonyság terén.

Mivel a lézervágó berendezés CNC által vezérelt, képes megalkotni a leghatékonyabb vágási útirányt, ezáltal gyors és költségek szempontjából rendkívül hatékony eredményt biztosítva. Minőség terén meg kell említenünk a lézervágás magas tisztasági fokát, mely kiváló kontúrokat és sorjamentes vágásokat eredményez. A lézervágó talán legfontosabb tulajdonsága, hogy a lézersugár rendkívül magas precizitással képes vágni, így olyan pontos részleteket megengedve nagyon alacsony méretskálán is, amelyek más vágási technológiával elképzelhetetlenek. Mivel a fiber-lézer berendezésben a folyamatok során a lézervágó nincs direkt kontaktusban az anyaggal, ezért lehetséges a legvékonyabb lemezek lézervágása is sérülésmentesen.

Jelentős raktárkészletünknek köszönhetően kisebb lézervágott alkatrészeket megrendelő ügyfeleket is képesek vagyunk kiszolgálni, így nem szükséges a megrendelőnknek lemez alapanyagot teljes táblaméretben megvásárolnia a lézervágáshoz.

A lézervágó berendezés paraméterei:

Kérje ajánlatunkat!
Tel: +36/24 485 402

Nyitva tartás

Üzem:
Hétfő - Péntek: 06:30 - 14:30

Vállalkozási iroda:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

Elérhetőség

2300, Ráckeve, Sillingi u. 30

Tel: +36/24 485 402
Központi e-mail cím: pbox@korax.hu

Közösség

Korax Gépgyár - lemezmegmunkálás, lézervágás
Minden jog fenntartva! © Korax - Napnet