Lemezmegmunkálással, lézervágással készült termékek | KORAX Gépgyár Kft.
HU
EN
RU

Korax termékek
Higiéniai eszközök Higiéniai eszközök készítése lemezmegmunkálással

Higiéniai eszközök

Ez a termékcsoport fontos eszközöket tartalmaz, amelyeket leginkább az élelmiszeripar alkalmaz, de használatosak a gyógyszeriparban és egyéb iparágakban is, ahol a higiénia szempontok fontos szerepet játszanak. Esztétikus kivitel és megbízható működés jellemzi termékeinket, a régóta jól bevált eszközök üzembiztonságot és hosszú élettartamot biztosítanak felhasználóiknak.

Termékeink


Kézmosó
Csoportos kézmosó
Mosogató
Kézi csizmamosó
Automata csizmamosó
Átjárható csizmamosó
Lézervágással készített kézmosó Kézmosó, lemezmegmunkálás után Professzionális lézervágás eredménye
Húsfeldolgozó eszközök és technikák Húsfeldolgozó eszközök lézervágás technikával

Feldolgozó gépek és eszközök

A Korax típusberendezések sokaságát gyártja a húsfeldolgozó ágazatnak, melyeket Magyarország legtöbb üzemében használnak és külföldön is hosszú ideje teljesítenek jó szolgálatot. Berendezéseink használatával nagyüzemi módon lehet előállítani a hagyományos magyar ízlésnek megfelelő termékeket. Termékeink technológiai, munkabiztonsági és energiatakarékossági jellemzői kiemelkedőek.

Termékek


Vizes főző berendezés
Főző-füstölő szekrény
Füstgenerátor
Zsírfeldolgozó vonal
Zsírolvasztó berendezés
Talsa daráló
Talsa keverő
Kutter
Hidraulikus töltő
Pácoló kád
Peremes asztal
Betétes asztal
Rozsdamentes szállító és anyagmozgató Lemezmegmunkálással készített anyagmozgató

Szállító és anyagmozgató technológiák

Korax szállítási technológiák teljesen egyedi igények alapján készülnek, különböző szalag típusok és technológiák felhasználásával, így kompromisszum nélkül beilleszthetőek akár meglévő munkafolyamatokba is. Jellemzően teljesen rozsdamentes kivitelben, de külön kérés alapján festett, illetve tűzihorganyzott kivitelben is gyárthatóak.

Termékek


Szakaszosan működő emelő (Karlinszki lépcső)
Páternoszter emelő
Hevederes emelő
Hajtott görgősorok
Szabadon futó görgősorok
Hevederes szállító szalagok
Szegmens szalagok
Körszelvényű szíjas szállítópálya
Lézervágással készült marhavágó

Marhavágó technológiák és eszközök

A KORAX Gépgyár Kft fennállása óta számos különböző kapacitású és vevői igényeket kielégítő marha (birka, kecske) vágó üzemet tervezett, gyártott és helyezett üzembe. A marhavágó technológiák közös jellemzője, hogy az állatszállástól a kábításon véreztetésen, bőrfejtésen, zsigerelésen / bontáson, negyedelésen keresztül, végállomásként a testhűtőben végződnek. Magyarországi viszonylatban a legkisebb kapacitást az ún. vágópontok jelentik. Kiskapacitású üzemnek nevezzük a max. napi 10- 20 marha. Közepes kapacitásúnak tekintjük a 60-80 marha/nap. Nagyobb kapacitású üzemnek tekintjük, ahol már a 150 db-ot eléri vagy meghaladja a napi vágási kapacitás. A vevői igényekhez és a megcélzott kapacitáshoz igazodva, különböző gépesítettségi fokú technológiai vonalakat tudunk javasolni. Igyekszünk megfelelni a különleges vevői igényeknek is, mint pl. a rituális (kóser vagy halal) vágás. A fenti igények megvalósításához szükséges technológiai berendezéseket és eszközöket is gyártjuk. Jellemzően rozsdamentes acélból, illetve szénacélból, tüzihorganyzott kivitelben.A nagyobb kapacitású üzemeknél konvejorizált anyagmozgatás kerül betervezésre, és beépítésre. A technológiai folyamatokat PLC vezérléssel szabályozzuk, és az ergonómiai igényeket is figyelembe véve, a lehető legkevesebb élőmunkával tervezzük meg és vitelezzük ki marhavágó vonalainkat. Nagy hangsúlyt helyezünk a gazdaságos és higiénikus vágástechnológiára, ezért ezeknél a vágóhidaknál is megtalálhatók magas minőségi színvonalat képviselő, személyi és tárgyi higiéniát biztosító eszközeink, berendezéseink (higiéniai beléptető rendszer, kézmosók, eszközfertőtlenítők, köténymosók, stb.). Marhavágóhidakra vonatkozó referenciáink megtalálhatók országhatáron belül- és kívül is, jelenlegi legtávolabbi ponton Laoszban.

Termékek


Lemezmegmunkálással készült sertésvágó berendezés Sertésvágó

Sertésvágó technológiák és eszközök

Magyarországon a 90-es évek elején elsőként ismertük fel azon vevői igényeket, és adtunk rá megoldást, hogy a nagy megyei vágóhídi rendszer mellett, létjogosultsága van a kis kapacitású sertésvágó üzemeknek is. Ezen üzemek gyakran folytattak, darabolási, csontozási tevékenységet is és számos esetben épült ezen üzemek mellé húskészítmény gyártó üzemrész is. A hazai igényeknek leginkább megfelelő és a háztáji sertésvágás hagyományait valamelyest megőrző technológiát dolgoztunk ki vevőink megelégedésére. Legtöbb esetben vevőink egy-két éven belül bővítették kapacitásukat, így módunk és lehetőségünk nyílott arra, hogy a kis kapacitású üzemek mellett, közepes és nagyobb kapacitású üzemeket is tervezzünk, gyártsunk, kivitelezzünk. Ezek az üzemek már, szinte kizárólag konvejorizált anyagmozgatásúak, ahol már helyet kapott a melléktermékek üzemből való kijutatásának leghigiénikusabb és legmodernebb megoldása, pneumatikus átfúvató berendezések segítségével. Üzemeink maximálisan alkalmazkodnak a vevői igényekhez. Az alaptevékenységek (vágás, darabolás, húsipari termékgyártás) kiegészíthetők (többek között) béltisztítási és feldolgozási tevékenységgel, szennyvízkezeléssel és más szorosan kapcsolódó egyéb tevékenységgel is, a megrendelő igényeihez igazodva.

Termékek


Egyéb élelmiszeripari eszközök Lézervágással készült víztisztító

Egyéb termékek


Termékeink között megtalálhatóak egyéb eszközök és kiegészítők főleg élelmiszeripar számára, beltéri és kültéri rozsdamentes bútorok és egyéb típustermékek vagy akár egyedi igények szerint gyártott eszközök.

Termékek


Írópult
Padlóösszefolyó
Padlócsatorna
Résösszefolyó
Rekeszes eszköztároló
Lépcsők és dobogók
Fali tömlőtartó
Kézi zuhany
Füstölőbot
Térdszelep
Húsfogas
Füstölőbot szállító kocsi
Ivókút

További információk a termékeinkről!

Amennyiben a weblapon található termékek bármelyikével kapcsolatban további kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Termékeink egyedi méretben is elkészíthetők.
A műszaki fejlesztés érdekében a változtatás jogát fenntartjuk.

Nyitva tartás

Üzem:
Hétfő - Péntek: 06:30 - 14:30

Vállalkozási iroda:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

Elérhetőség

2300, Ráckeve, Sillingi u. 30

Tel: +36/24 485 402
Központi e-mail cím: pbox@korax.hu

Közösség

Korax Gépgyár - lemezmegmunkálás, lézervágás
Minden jog fenntartva! © Korax - Napnet