Üzletágak | KORAX Gépgyár Kft.
HU
EN
RU

Korax Gépgyár Kft. - lemezmegmunkálás

KORAX Gépgyár


A gépgyártáson belül az élelmiszeripari berendezések gyártása alkotja fő profilunkat. Elsődleges tevékenységi körünk a húsipar, baromfiipar és tejipar számára szükséges megoldások szállítása; ezen szakterületeken cégünk komoly hagyományokkal rendelkezik. Az elmúlt években saját gyártmányokat, gyártmányrendszereket, és az ezekhez kapcsolódó technológiai vonalakat fejlesztettünk ki. A legjelentősebbek közülük a vágóvonali technológiák, szállítási rendszerek, konvejorok, valamint a húsipari feldolgozó gépek, különös tekintettel a főző-füstölő, főző és hőkezelő berendezésekre.

Az élelmiszeripari gépgyártás mellett foglalkozunk korszerű szennyvízkezelési, továbbá ládamosó berendezések gyártásával is. Igény szerint egyedi kialakítású berendezések, célgépek bérunkában történő legyártását is vállaljuk, akár kész koncepció és terv-dokumentáció alapján, akár teljes körű tervezéssel.

A gyártási folyamatoknál alkalmazott technológiákra alapozva, önálló szolgáltatásként kínáljuk ügyfeleink részére a lemezmegmunkálás, csőhajlítás, élhajlítás, spirálozás, plazma- és lézervágás elvégzését is adott munkadarabokra vonatkozóan.

Korax Solar napelemek

KORAX Solar - Minőségi napelemek hazai gyártója.


2006-ban a Korax Gépgyár Kft. a környezetbarát megoldáson alapuló áramtermelés felé nyitott, és Korax Solar néven napelemek gyártásába kezdett. Ezen üzletágunk standard, valamint egyedi mono- és polikristályos napelem modulok gyártását végzi, 18 MW/éves kapacitással. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Korax Solar mára Közép-Európa legnagyobb napelem-gyártói közé sorolható.

Korax Lovasklub

A KORAX Lovasklub megalakulásának éve 2000-re datálódik. A hátteret a KORAX Gépgyár által alapított és ma már 60 db-ot meghaladó egyedszámú Kisbéri félvér, Magyar Sport félvér, Anglo-arab és sport pónikból álló ménes biztosítja. A KORAX ménesben tervszerű tenyésztési munka folyik a díjugratásra alkalmas állomány kialakítása érdekében. A Klub tagjai egyre jobb eredményeket érnek el díjugrató versenyeken, ahol kizárólag saját tenyésztésű és a klubban kiképzett lovakkal szerepelnek.

Nyitva tartás

Üzem:
Hétfő - Péntek: 06:30 - 14:30

Vállalkozási iroda:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

Elérhetőség

2300, Ráckeve, Sillingi u. 30

Tel: +36/24 485 402
Központi e-mail cím: pbox@korax.hu

Közösség

Korax Gépgyár - lemezmegmunkálás, lézervágás
Minden jog fenntartva! © Korax - Napnet