Minden nap jobbak akarunk lenni, mint tegnap!
E-mail

pbox@korax.hu

Telefon

+36-24-485-402

KORAX TERMÉKEK

KATEGÓRIÁK

Főző-füstölők

A berendezés használható főzésre, sütésre, füstölésre, hőntartásra, szárításra.

Zárt szerkezetű főző-füstölő szekrény paneles építésű és egy vagy több-kocsis méretben, elektromos vagy gázos fűtésű kivitelben készül.

A berendezés kialakítása a felhasznált anyagok tekintetében megfelel a legmagasabb hústechnológiai és legszigorúbb higiéniai követelményeknek.

Gázfűtéses kivitel esetén megfelelő (környezetkímélő) füstelvezetéssel, a szükséges belső légállapotok megteremtését biztosító vezérlő és szabályozó eszközökkel felszerelt.

A külső és belső rész között található hőszigetelő anyag biztosítja a külső – kézzel érinthető – részek alacsony hőmérsékletét.

A berendezés vezérlőszekrényét a kamra valamelyik oldalfalára vagy a kamra közelében a falra rögzítjük.

Teljes egészében rozsdamentes acélból, gyöngyszórt felületvédelemmel ellátott.

A berendezés működéséhez szükséges alábbi részegységek a kamrára szereltek:

    • ventilátor
    • elektromos fűtőtestek
    • leszellőztetést biztosító szelepmozgató motorok
    • víz- és mosó kör stb.

A kamra belső része két részből áll: terméktér, ill. ventilátor tér.

A terméktérben találhatóak a fúvócsövek, amelyek biztosítják a terméktéren belüli egyenletes hő- és pára eloszlást, valamint itt található az a tisztító- és öblítő kör, amely a tisztítási program futtatásakor automatikusan megoldja a kamra tisztítását.

〉〉Elektromos kivitel esetén szintén itt helyezkednek el az elektromos fűtőtestek, melyeket alulról egy lehajtható lemez-elem véd a véletlen érintés ellen. Ez a szerkezet egyúttal a légáram simítását is végzi.

A ventilátor térben található az a radiál ventilátor, amely működés közben biztosítja a megfelelő hő- és pára-cirkulációt a kamrában.

√ √  A pontos igények felméréshez, és ahhoz, hogy az adott eszköz / berendezés megfelelően lássa el feladatát, egyeztetés és helyszíni felmérés szükséges. √√  

Megjelent a pályázat!!
Tervezzük együtt fejlesztését – készüljünk fel együtt a pályázatra!

2024. augusztus 13. – 2025. április 7. közötti időszakban beadható  pályázat élelmiszeripari feldolgozó üzemek részére – KAP/Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása program

Megtervezzük – legyártjuk- szakértő mérnök és gyártó csapatunkkal