Minden nap jobbak akarunk lenni, mint tegnap!
E-mail

pbox@korax.hu

Telefon

+36-24-485-402

KORAX TERMÉKEK

KATEGÓRIÁK

Láda/rekesz/raklap mosók

A berendezéscsaládot alapvetően az élelmiszeriparban használatos normál EURO méretű műanyag ládák mosására terveztük, 50 – 1000 láda/óra kapacitás tartományban. 

Megfelelő tervezési módosítással bármely más műanyag ládára, rekeszre vagy raklapra megfelelő tervezési módosítással alkalmazható.

A berendezés modulegységekből épül fel, ami lehetővé teszi a vevői igényeknek leginkább megfelelő gép összeállítását, illetve a használat során megnövekedett teljesítmény igényekhez alkalmazkodva kapacitásbővítési lehetőséget is biztosít.

Az alapberendezés mellé számos kiegészítés kérhető, mint például a ládaszámláló, beépített működésfigyelő vagy lefúvató berendezés.

Teljes egészében rozsdamentes acél kivitelben készül.

Alapberendezés kiépítettsége:

Részegységei:
Nagynyomású előmosó egység (500 láda/óra kapacitásnál nagyobb teljesítményű berendezések esetén kötelező elem)
Főmosó egység
Rozsdamentes ládatovábbító lánc
Mosóvízszűrő rendszer
Elektromos kapcsolószekrény a szükséges kezelő- és működtető elemekkel

Tulajdonságai:
Fokozatmentesen állítható vonszolási sebesség
Elektromos mosóvízfűtés
Vízpótlással arányos vegyszeradagolás

Egyedülálló módon ládamosó családunk bármely tagjához mérettől és kapacitástól függetlenül kérhető nagynyomású előmosó egység, mely a behaladó ládákat két irányból (alulról és felülről egyaránt) növelt nyomású vízsugárral mossa az erősebben rátapadt szennyeződések hatékony tisztítása érdekében.
A nagynyomású fúvókarendszer érzékenységéből fakadó megbízhatósági problémák legmesszemenőbb mértékű kiküszöbölése érdekében, teljesen külön vízkörrel, fúvókarendszerrel és szivattyúval rendelkezik.

Környezetbarát technológián alapulva alacsony a víz és mosószer felhasználása.

A berendezés könnyen tisztítható.

√ √  A pontos igények felméréshez, és ahhoz, hogy az adott eszköz / berendezés megfelelően lássa el feladatát, egyeztetés és helyszíni felmérés szükséges. √√  

Tervezzük együtt fejlesztését – készüljünk fel együtt a pályázatra!

2024. június 25. – 2025. február 3. közötti időszakban beadható  pályázat élelmiszeripari feldolgozó üzemek részére – KAP/Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása program

Megtervezzük – legyártjuk- szakértő mérnök és gyártó csapatunkkal